Met een groep

Zoek je een uitstap voor je vereniging, vrienden, familie, of teambuilding met de collega's? Een groepsbezoek aan De Klankmakerij is een absolute aanrader voor jong en oud!

Aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen gaat je groep onderling met elkaar in competitie. Onderweg sprokkel je punten. Benieuwd wie de winnaar is op het einde van het parcours...

Groepstarief

Voor groepen, teambuildings en verenigingen biedt De Klankmakerij goedkopere tarieven aan. Een groepsbezoek aan groepstarief geldt voor minimum 15 volwassen, betalende bezoekers.

Je groepsbezoek boek je makkelijk & snel via onze online reservatiemodule. De online reservatiemodule berekent automatisch het bedrag voor jouw groep.

Image
klankmakerij

Aantal

  • Een groep doorloopt het spelletjesparcours van De Klankmakerij, onderverdeeld in kleine subgroepjes van 1 tot 5 personen.
  • Bezoek je De Klankmakerij met meer dan 5 mensen, dan verdeel je je groep op in meerdere kleine groepjes van maximaal 5 personen.
  • In De Klankmakerij kunnen er maximum 25 personen (dus 5 groepjes van max. 5 personen) gelijktijdig het parcours spelen. Voor grotere groepen van meer dan 25 personen, stelt ons team een doorschuifprogramma voor. Terwijl de ene helft van de groep De Klankmakerij speelt, volgt de andere helft een activiteit / workshop uit ons aanbod. Zijn beide groepen klaar? Dan is het tijd om te switchen!
    Onze medewerkers staan paraat om een leuk doorschuifprogramma samen te stellen naar jouw wens & budget.
Image
de klankmakerij

Wanneer?

Groepen kunnen op deze momenten terecht in De Klankmakerij:

  • Van dinsdag t.e.m. zondag: van 9u30 tot 17u30
  • Let wel: school- en groepsreservaties zijn op dinsdag enkel mogelijk vanaf 15 pers.
  • Bezoek in 4 tijdsblokken: start 9u30, 11u30, 13u30 of 15u30
  • Laatste bezoek start anderhalf uur voor sluiting.

Je groepsbezoek kan je boeken via het online reservatieformulier. Op deze manier kunnen we een comfortabel bezoek garanderen.

 

 

Familiedag, teambuilding of daguitstap met vrienden?

Bij De Klankmakerij kan je terecht om een (halve) daguitstap samen te stellen. Denk maar aan een familiedag, teambuilding, vrijgezellen, daguitstap met vrienden...

 

We bieden immers verschillende activiteiten en formules aan. In ons aanbod workshops/activiteiten zit o.a. een muzikale vertelwandeling, een spannende match boerengolf, een initiatie volksdans, workshop beatbox...

 

In Dranouter Centrum, hetzelfde gebouw als De Klankmakerij, kan je bovendien lekker tafelen in Eetcafé ’t Folk. Je kan dus een broodjesmaaltijd, lunch of diner koppelen aan je bezoekje aan De Klankmakerij.

 

En misschien heb je 's avonds zin om bij ons te blijven voor een intiem concert? De concertagenda van Muziekcentrum Dranouter (in hetzelfde gebouw als De Klankmakerij) mikt op folk in de breedste zin van het woord. Gaande van singer-songwriters tot traditionele muziek, van country en americana tot soundscapes en ingetogen piano. Tussen nog te ontdekken folkparels, herken je beslist enkele klinkende namen...

 

Bovendien zijn er in ons gebouw enkele ruimtes te huur.

 

De combinatie van al deze faciliteiten, zorgt ervoor dat De Klankmakerij de geschikte uitvalsbasis is voor jouw uitstap. Beleef samen met jouw groep een onvergetelijke dag op een van de mooiste locaties in de Westhoek.

Onze medewerkers staan paraat om een leuk doorschuifprogramma samen te stellen naar jouw wens & budget.

Remote video URL
Remote video URL

AUTOCAR / BUS

Voorziet jouw groep of school zelf een autocar of bus, dan kan die gratis parkeren op de parking van Eetcafé ’t Folk (Dikkebusstraat 234 – 8950 Dranouter).

Image
Eetcafé t folk
Image
zaalverhuur
Image
De_Klankmakerij
Image
de klankmakerij