Klankpanorama

Recht tegenover de weide van Festival Dranouter - op het dak van concertwerking Muziekcentrum Dranouter, het restaurant Eetcafé ‘t Folk, het spelletjesparcours De Klankmakerij, de burelen van Festival Dranouter en Vakantieverblijf De Backstage**** - komt er met 'Het Klankpanorama' nog een éxtra beleving bij. Op dit panoramisch dakterras met 360° view heb je een adembenemend zicht...

PRAKTISCH

  • Het dakterras is permanent te betreden via de trap aan de zijkant van het gebouw, tussen 9u - 17u30.
  • Tijdens de openingsuren van De Klankmakerij en Eetcafé 't Folk kan je ook gebruik maken van de lift. 
Image
Panoramisch dakterras Klankpanorama
Image
Landschap_Kemmelberg_Dakterras Dranouter

TOEGANKELIJK

Deze lift maakt het panoramisch dakterras een van de weinige toegankelijke uitkijkpunten uit de hele regio. Zo kunnen ook gezinnen met buggy's, mensen in een rolstoel of mensen die minder mobiel zijn het dakterras betreden. Dankzij die vernieuwde lift zet ook De Klankmakerij (op het eerste verdiep) een extra stap vooruit op vlak van toegankelijkheid.

Teambuilding of 'teugsje'

Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels.

Geniet tijdens de openingsuren van Eetcafé 't Folk van de 360° view tijdens het nuttigen van een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.

Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij. Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****

Image
dakterras dranouter klankpanorama I
Image
Landschap_Kemmelberg_Dakterras Dranouter
Image
klankpanorama heuvelland bernardus teambuilding

Het Klankpanorama kadert in Horizon 2025. Doorheen de ganse provincie West-Vlaanderen worden er de komende jaren heel wat uitkijkpunten gerealiseerd dankzij het project Horizon 2025, een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer.