Klankpanorama

Tot en met april 2023 zijn er werken aan de gang in ons gebouw, waardoor onze lift niet gebruikt kan worden. Onze vakmannen verbouwen zo netjes en zo snel mogelijk. We willen ons toch excuseren voor eventuele hinder. Maar het zal het méér dan waard zijn, want vanaf de paasvakantie van 2023 opent Het Klankpanorama! Een toegankelijk, panoramisch dakterras...

  • In hetzelfde gebouw waarin de concertwerking Muziekcentrum Dranouter, het restaurant Eetcafé ‘t Folk, het spelletjesparcours De Klankmakerij, de burelen van Festival Dranouter en Vakantieverblijf De Backstage**** huizen, komt er met het dakterras nog een éxtra beleving bij. 
  • Bovenop de bestaande dakstructuur werd een platform geplaatst, permanent te betreden via de trap aan de zijkant van het gebouw of tijdens de openingsuren via de lift.
  • Dat maakt het panoramisch dakterras een van de weinige toegankelijke uitkijkpunten uit de hele regio. Zo kunnen ook gezinnen met buggy's, mensen in een rolstoel of mensen die minder mobiel zijn het dakterras betreden. Dankzij die vernieuwde lift zet ook De Klankmakerij (op het eerste verdiep) een extra stap vooruit op vlak van toegankelijkheid.
  • Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels.
  • Geniet van de 360° view tijdens het nuttigen van een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.
  • Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij. Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****
  • Op de weide recht tegenover het gebouw zakken trouwens jaarlijks tienduizenden mensen af voor een onvergetelijke muziekvakantie: Festival Dranouter.
Afbeelding
klankpanorama heuvelland festival dranouter bernardus klankmakerij.
Afbeelding
Landschap_Kemmelberg_Dakterras Dranouter
Afbeelding
klankpanorama heuvelland bernardus teambuilding

Het Klankpanorama kadert in Horizon 2025. Doorheen de ganse provincie West-Vlaanderen worden er de komende jaren heel wat uitkijkpunten gerealiseerd dankzij het project Horizon 2025, een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer.