Openingsuren De Klankmakerij

Dit zijn de openingsuren vanaf 2024:

  • Maandag: gesloten
  • Van dinsdag t.e.m. zondag: van 9u30 tot 17u30 

    Woensdag enkel school- en groepsreservaties mogelijk (vanaf 15 personen)

  • Bezoek in 4 tijdsblokken: start 9u30, 11u30, 13u30 of 15u30
  • Open tijdens schoolvakanties & op feestdagen van woensdag tem zondag
  • Uitzonderlijk gesloten op 1 mei 2024 en 25 december 2024
  • Gesloten tijdens Festival Dranouter

Wil je zeker zijn van jouw spelmoment? Reserveer dan online via de boekingsmodule.

Erkend infopunt

Dranouter Centrum is een erkend infopunt van Toerisme Heuvelland. Zo zijn wij een van de meest gastvrije plekjes in Heuvelland! Met al onze toeristische expertise geven we als echte ambassadeurs persoonlijke tips aan de bezoekers. Over activiteiten uit ons eigen aanbod, maar ook over wat er daarnaast in de ruime regio te beleven valt.

Baliemedewerker Greet kent de regio op haar duimpje. Ze deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap. Benieuwd? Kom langs aan de balie van De Klankmakerij (Dranouter Centrum, Dikkebusstraat 234 , Dranouter), vul ons contactformulier in of bel Greet even op voor meer info (057 44 69 33).

Je doorloopt het spelletjesparcours van De Klankmakerij met een groepje van 1 tot 5 personen. Bezoek je De Klankmakerij met meer dan 5 mensen, dan verdeel je je groep in kleinere groepjes. Onderweg sprokkel je punten. Benieuwd wie de winnaar is op het einde van het parcours... Wil je zeker zijn van je tijdsslot, reserveer dan zeker je spelmoment via de online boekingsmodule.

Image
de klankmakerij dranouter experience muziekcentrum dranouter eetcafé t folk